een afspraak maken

O  S  T  E  O  P  A  T  H  I  E

BABY    KIND   VOLWASSENE

stijn de mets     osteopaat do     oude pontweg 28     9070 heusden (destelbergen)     092111666     osteopaat@stijndemets.be

maak een afspraak


0032 (0)9 2111666

telefonisch maandag tot zaterdag van 9u tot 21u

geen praktijk in het weekend


voor info: telefonisch of per e-mail osteopaat@stijndemets.be

indien antwoordapparaat bellen we u terug

(tijdens vrije dagen meestal binnen 24u)


ga naar osteopathie.be voor wachtdienst osteopathie bij

acute osteopathische nood  en contacteer uw artsWegens corona-maatregelen is de normale praktijkwerking tijdelijk gewijzigd.

Osteopathie blijft toegankelijk als essentiële zorg.

Er zijn strikte hygiënische COVID-CORONA-maatregelen:


1. Neem een mondmasker en handdoek (in aparte zak) mee. Bij thuiskomst was je de handdoek.


2. Kom stipt op de afspraak (niet te vroeg noch te laat). Er is tijd tussen de patiënten om alles te verluchten, reinigen en te ontsmetten, en er is geen onderling contact.


3. Was en/of ontsmet je handen voordat je naar de praktijk komt. Volg de algemene geldende richtlijnen wat betreft handhygiëne, social distancing, en niezen in elleboogplooi,...


4. Heb je klachten van griep, verkoudheid, moeilijke ademhaling, hoesten, koorts, geurverlies, brandende ogen,… gelieve niet naar de praktijk te komen en contact op te nemen met je arts. Als iemand van je gezin dergelijke klachten heeft, stel dan ook de afspraak uit. Behoor je tot een andere risico-groep (verlaagde weerstand, diabetes, recent contact met bewezen covid,...) neem dan even contact op voor overleg.


5. De praktijk is voorlopig enkel toegankelijk voor de patiënt zelf. Bij ouderen (hulpbehoevenden), andersvaliden en minderjarigen zijn begeleiders wel toegestaan.

 

Bedankt voor je begrip. Samen sterk!

Beperkte aansprakelijkheid: De informatie op de website is soms van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel, medisch of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. Gelieve nooit medische consultaties uit te stellen, zefs indien u een afspraak bij een zorgprofessional heeft. Contacteer tijdig een arts. (zie ook disclaimer)