een afspraak maken

G R O E P S P R A K T I J K         O  S  T  E  O  P  A  T  H  I  E

S T I J N   D E   M E T S            BABY      KIND     VOLWASSENE

stijn de mets     osteopaat do     oude pontweg 28     9070 heusden (destelbergen)     092111666     osteopaat@stijndemets.be


0032 (0)9 2111666


telefonisch bereikbaar maandag tot zaterdag van 9u tot 21u

geen praktijk in het weekend


bij acute nood ook telefonisch of per email bereikbaar op zondag of feestdag

of bel wachtdienst osteopathie of uw arts


indien antwoordapparaat bellen we u terug

(meestal binnen 24u)


voor info: telefonisch of per e-mail osteopaat@stijndemets.beosteopathie blijft toegankelijk als essentiële zorg

met strikte corona-maatregelen


1. Neem een handdoek (in aparte zak) mee. Bij thuiskomst was je de handdoek. Een mondmasker voor patiënt en therapeut is niet meer verplicht maar wordt geadviseerd  indien u een kwetsbare gezondheid heeft of indien u dat wenst op vraag (update mei 2022).


2. Kom stipt op de afspraak (niet te vroeg noch te laat). Er is tijd tussen de patiënten om alles te verluchten, reinigen en te ontsmetten, en er is geen onderling contact.


3. Was en/of ontsmet je handen voordat je naar de praktijk komt. Volg de algemene geldende richtlijnen wat betreft handhygiëne, social distancing, en niezen in elleboogplooi,...


4. Heb je klachten van griep, verkoudheid, moeilijke ademhaling, hoesten, koorts, geurverlies, brandende ogen,… gelieve niet naar de praktijk te komen en contact op te nemen met je arts. Als iemand van je gezin dergelijke klachten heeft, stel dan ook de afspraak uit. Behoor je tot een andere risico-groep (verlaagde weerstand, diabetes, recent contact met bewezen covid,...) neem dan even contact op voor overleg.


5. Bij voorkeur is de praktijk enkel toegankelijk voor de patiënt zelf. Bij ouderen (hulpbehoevenden), andersvaliden en minderjarigen zijn begeleiders wel toegestaan.


bedankt voor je begrip.

Beperkte aansprakelijkheid: De informatie op de website is soms van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel, medisch of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. Gelieve nooit medische consultaties uit te stellen, zefs indien u een afspraak bij een zorgprofessional heeft. Contacteer tijdig een arts. (zie ook disclaimer)